Gépelemeket Oktatók Találkozója -2016

1966. óta 2 évenként gyűlnek össze a műszaki felsőoktatás Gépelemek tantárgycsoportjának oktatói, hogy tájékoztassák egymást elért eredményeikről, bemutassák kutatási területeiket és beszéljenek a felmerült problémákról.

Ebben az évben a győri Széchenyi István Egyetem Mechatronika és Gépszerkezettan Tanszékének jutott a feladat, hogy keretet adjon ennek a találkozónak.

Augusztus 25-én került sor az összejövetelre, amelynek szervezését és lebonyolítását is a tanszék oktatói végezték.

A program keretében a résztvevők meghallgatták Dr. Tímár Imre a veszprémi Pannon Egyetem docensének az „Optimális méretezés mérnöki alkalmazásai” c. előadását, egymás beszámolóit, majd egy, „A műszaki ábrázolás helye és tartalma a műszaki felsőoktatásban” témához kapcsolódó vitaindító összefoglaló után elmondták véleményüket és beszéltek saját tapasztalataikról..

A színvonalas program zárásaképpen meglátogatták a Maerklin győri gyáregységét, ahol az üzem munkájával és a gyártott termékek sokrétűségéből adódó összetett gyártástechnológiákkal is megismerkedhettek.

HÍREK

CATIA-tanfolyam

>>>>Plakát<<<<

CATIA-tanfolyam

Menetnyomó csavarozás alapjai

Menetnyomó csavarozás alapjai - címmel egy külsős személy tart előadást Helyszín: D1 -terem Időpont: 2016. szeptember 27.  18:05 óra

Gépelemeket Oktatók Találkozója -2016

1966. óta 2 évenként gyűlnek össze a műszaki felsőoktatás Gépelemek tantárgycsoportjának oktatói, hogy tájékoztassák egymást elért eredményeikről, bem...

Gépelemeket Oktatók Találkozója -2016

Tantárgyi tematika